Ген. Венцислав Мутафчийски отправи в официалната Фейсбук страница на ВМА емоционален поздрав

...
Ген. Венцислав Мутафчийски отправи в официалната Фейсбук страница на ВМА емоционален поздрав
Коментари Харесай

Ген.Мутафчийски просълзи народа. С това обръщение

Ген. Венцислав Мутафчийски отправи в формалната Facebook страница на ВМА прочувствен привет по случай отминаващата 2022-ра и идващата 2023-а година.

Ето какво написа той: " Броени часове остават до началото на 2023-а.Преживяхме няколко доста сложни години. Изпитанията, на които бяхме подложени, ни накараха да излезем от рамката и да погледнем на нещата от друг ъгъл. Сплотеността, взаимното доверие, споделените познания и несломимият дух обаче ни дадоха опция да приемем тези инциденти като благоприятни условия. И го направихме – почтено и с чест!
-->
Искам откровено и от сърце да благодаря на всички Вас, сътрудници, за куража и положените старания, с помощта на които ние успяхме да се оправим с всички провокации и ВМА продължава да е първа измежду първите.Предстои една година с доста незнайни. Но съм уверен, че с нови сили и с премерени, само че уверени крачки ще реализираме още по-големи резултати и ще продължим да растем.

Защото следваме вярната посока, имаме хрумвания и фантазии. Имаме тим от съидейници, устремени да доближат нови върхове по пътя към триумфа!Колеги, благодаря Ви за професионализма и всеотдайността! Горд съм, че се съхранихме като екип. Горд съм, че сме образец за всички!

Желая на всички Вас и Вашите фамилии да бъдете здрави, да има вяра и благоденствие в домовете Ви.Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР